fbpx

Delfoi – webinaareissa kurkistetaan Delfoin tulevaisuuteen

Otavan Opisto, Tulevaisuuden tutkimuksen seura ja Metodix Oy järjestävät yhdessä maksuttoman Delfoi-webinaarien sarjan. Webinaarit pohjautuvat Otavan Opiston toteuttamasta tulevaisuuden tutkimuksen Delfoi-menetelmäkoulutuksesta saatuihin kokemuksiin. Aiheet vaihtelevat oppilaitoskäytöstä organisaatiomuunnoksiin. Webinaareissa seurataan myös eDelphi-verkkosovelluksen kehitystä. 

Sarjan ensimmäinen osa järjestetään tiistaina 9.11.2021 kello 14.00 – 15.30.  Webinaarin aihe on Delfoin käyttö ammattikorkeakoulujen opinnäytetöissä. Ääneen pääsevät yliopettaja Merja Kylmäkoski (Humak),  Delfoi-koulutukseen osallistunut Annika Bäck (Humak) sekä hallituksen puheenjohtaja Antti Kauppi (Metodix). Keskustelua johdattelee tulevaisuuskonsultti Toni Stubin. 

Webinaarissa pohditaan Delfoi-koulutuksen roolia opinnäytetyön ohjauksessa niin opiskelijan kuin opettajankin näkökulmista. Webinaari on suunnattu ensisijaisesti ammattikorkeakoulujen opettajille ja oppilaille, mutta kuulolle voi tulla kuka tahansa menetelmästä kiinnostunut. Webinaarin jälkeen on varattu runsaasti aikaa vapaalle keskustelulle.

Ilmoittaudu webinaariin 5.11.2021 mennessä; linkki webinaarihuoneeseen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen maanantaina 8.11.2021.

Takaisin arkistoon