Koulutuskalenteri

X-CON - Liveroolipelien suunnittelu, organisointi ja tuotanto 27.-29.10.2017 (Otava)

X-Con on liveroolipelien, eli larppien, järjestäjille tarkoitettu viikonlopun mittainen verkostoitumis- ja koulutustapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Edellisten vuosien suosion ja kasvaneen kysynnän perusteella tapahtumaan odotetaan noin sataa osallistujaa. Tapahtuman koulutuksesta ja ohjelmasta vastaa Roolipelaamisen tuki- ja edistämisyhdistys ry, Otavan Opiston tarjotessa tapahtuman puitteet majoituksineen ja ruokailuineen.

X-Conin tehtävänä on tuoda yhteen larppien järjestäjät ympäri Suomea antaen mahdollisuuden tutustumiseen, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä omien kokemusten jakamiseen. Tapahtuman ohjelma koostuu eri aiheita käsittelevistä luennoista, työpajoista, osallistavista keskustelupiireistä ja vapaamuotoisemmasta ohjelmasta.

Luennot jakavat järjestäjille hyväksi havaittuja vinkkejä ja herättävät kehittävää keskustelua. Aihepiireihin kuuluvat larpinjärjestämisen perusteet, kirjoittaminen, käytännöt järjestelyt, mallintamisen eri keinot ja yleiset ongelmakohdat eri osa-alueisiin liittyen. Luennot voivat myös käsitellä larppeja, jotka ovat tavalla tai toisella herättäneet keskustelua tai olleet toteutukseltaan erityisiä. Luentojen aiheet ja painotus valitaan vuosittain osin myös niiden ajankohtaisuuden mukaan.

Tapahtuman luennot toimivat alustuksena keskusteluille ja muulle osallistavalle ohjelmalle. Jokainen osallistuja on mukana kehittämässä harrastusta tuomalla esille omia kokemuksiaan, mielipiteitään ja asiantuntemustaan. Avoimen keskustelun kautta myös epäonnistumisista saadaan jaettua arvokasta tietoa harrastuksen piirissä.

X-Conin järjestäjätiimillä on laaja kokemus ja tietotaitoa aiheesta jo kolmelta eri vuosikymmeneltä. Tiimi hakee ohjelmanpitäjiä vuosittaisten painotusten mukaan ottaen mielellään vastaan myös ehdotuksia ja toiveita aiheista.

Koulutukseen sisältyy myös ennakkotehtävät verkossa valmisteltaviksi ennen koulutusta ja ne lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ennakkotehtävien laajuus on kolme etäopiskelupäivää.

X-Con on Roolipelaamisen tuki- ja edistämisyhdistys ry:n yhdessä Otavan Opiston kanssa järjestämä tapahtuma.

Linkki tapahtuman sivulle: www.xcon.fi Kyselyt tapahtuman sisällöistä: info@xcon.fi

Aika

Koulutus alkaa perjantaina 27.10.2017 klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 29.10.2017 noin klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA (Mikkeli)

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa tai niiden välittömässä läheisyydessä 2-3 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva aamiainen sekä kahvia/teetä; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe iltapala, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Lippu 1: 55€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)

Lippu 2: 45€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)

Lippu 3: 40/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 6.10.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Huom! Vain yksi ilmoittautuminen/lippu/osallistuja. Ylläpito poistaa mahdolliset päällekkäiset varaukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kurssimaksun ja valitun majoituksen. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: X-CON, roolipeli, larppaus

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su