Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

WordPress julkaisualustana - julkaise oma blogi tai kotisivu 12.-14.2.2019 (Otava)

Oma apu, paras apu! Tule pystyttämään itsellesi blogi tai kotisivu ja opi käyttämään sitä tehokkaasti.

WordPress on open source -pohjainen web-julkaisuohjelmisto. Se on ensisijaisesti julkaisutyökalu blogeille, mutta se soveltuu erinomaisesti myös pienimuotoiseksi CMS-järjestelmäksi (Content Management System eli julkaisujärjestelmä).

Kurssilla opetellaan kuinka WordPress pystytetään sekä omalle koneelle että webiin ja kuinka sitä käytetään tehokkaasti bloggaamiseen. Kurssilaiset luovat kurssilla oman blogin, jonka ulkoasu muokataan kurssilla bloggaajansa näköiseksi. Samalla käsitellään myös kuinka blogin saa muutettua tavalliseksi julkaisujärjestelmäksi, jossa joko on blogi tai ei ole.

WordPress on helposti räätälöitävissä organisaation käyttöön teemojen avulla ja sen käyttöliittymään löytyy kielipaketteja useilla kielillä, tietysti myös suomeksi. Ohjelmistoon on myös tarjolla runsas valikoima erilaisia lisäosia, joiden avulla järjestelmään on helppo lisätä uusia ominaisuuksia.

Kurssiin sisältyy myös etäosuus, joka suoritetaan kurssin jälkeen. Etätehtävä koostuu oman blogin rakentamisesta ja kehittämisestä ja kurssin opettaja ohjaa etätehtävän verkon välityksellä.

Kurssilla käytetään versiota WordPress 4.

Kurssille voi ottaa mukaan halutessaan oman tietokoneen, joka asennetaan kurssilla kurssivalmiuteen opettajan opastuksella.

Kurssin opettaja

Jari Sarja, Otavan Opisto

Kurssin aikataulu

ti 12.2. klo 12.15 - 15.45

ke 13.2. klo 8.15 -15.45

to 14.2. klo 8.15 - 11.45

Kurssimateriaali

Kouluttajan tekemä laaja tulostettava WordPress -materiaali.

Hinta

Kurssin hinta on 165€/hlö (sisältää lähiopetuksen, materiaalin ja verkko-ohjauksen kurssin jälkeen); lisäksi mahdolliset ruokailukulut Otavan Opistolla (noin 5€/ateria).

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolta (25€ /2hh/yö tai 50€ /1 hh/yö,sis. aamiainen).

Lisätietoja
kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan 29.1.201 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 29.1.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: wordpress, blogi, tarina, bloggaaja, kotisivu, julkaisujärjestelmä, urheiluseura, taloyhtio, kerho, yhsdistys, edullinen, tiedotus, viestinta, markkinointi

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su