Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Sosiaalisen median yhteisömanagerin Master Class –kurssi 8.10.2019 – 12.3.2020

Sometuksen Master Class alkaa - kerro meille kolme toivomustasi!

Suosittu “Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssi” saa jatkoa! Sosiaalisen median yhteisömanagerin Master Class -kurssilla paneudutaan syvemmälle kurssilaisten toivomiin aiheisiin ja syvennetään sosiaalisen median ja yhteisömanageroinnin osaamista.

Kenelle?

Kurssi on avoin kaikille, joilla on hyvä perusosaaminen sosiaalisesta mediasta. Kurssi soveltuu erityisen hyvin jatkokoulutukseksi Otavan Opiston “Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssille”.

Kurssin rakenne

Kurssi koostuu neljästä moduulista. Jokaisen moduulin aikana on sekä lähitapaaminen että tuettua etäopiskelua. Etäopiskelun aikana osallistuja työstää omaa sosiaalisen median tekemistään. Etäopiskelun aikana apua ja tukea saa kouluttajien lisäksi muilta kurssilaisilta.

Koulutus sisältää viisi koulutuspäivää 8.10.2019–12.3.2020. Ensimmäinen koulutuskerta järjestetään Otavan Opistolla Mikkelissä ja seuraavat kerrat Helsingissä.

Jokaiseen moduuliin valmistaudutaan etukäteen lähetettävien ennakkotehtävien avulla. Ennakkotehtävät saattavat pitää sisällään esimerkiksi kurssilla tuotettavien sisältöjen käsikirjoitusta tai erilaisten some-sisältöjen tekemistä. Koulutuspäivien väleihin sijoittuu itsenäistä etäopiskelua, jolloin jokainen pääsee viemään kurssin opit omiin somekanaviinsa. Etäopiskelun ohjaus tapahtuu kurssille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Kurssin teemat ja aikataulut

1. Moduuli: ti–ke 8.- 9.10.2019 klo 10–18 / 9-16 (Otava)

  • Ensimmäisessä moduulissa paneudutaan siihen, mitä sosiaalisen median eri kanaville kuuluu syksyllä 2019. Koulutuspäivien aikana käydään läpi viimeisimmät sometrendit ja kanavakohtaiset uutuudet. Koulutuksessa laitetaan myös kurssilaisten Facebook Business Manager -tilit kuntoon. Jokainen kurssilainen pääsee syventämään ymmärrystään omasta asiakaskunnastaan ja luomaan omille kanavilleen astetta tavoitteellisemman sisältö- ja julkaisusuunnitelman.

2. Moduuli: ke 20.11.2019 klo 10–18 (Helsinki)

  • Toisessa moduulissa paneudutaan syvemmälle kuva- ja videosisältöihin, ja niiden kanavakohtaiseen optimointiin. Erityisesti kurssipäivässä tarkastellaan Instagram Storiesin sisältöjä, käsikirjoittamista, tuotantoa ja mainontaa, sekä syvennytään tarkemmin videoiden mobiilieditointiin.

3. Moduuli: to 23.1.2020 klo 10–18 (Helsinki)

  • Kolmannessa moduulissa paneudutaan sosiaalisen median analytiikkaan, tuloskohtaisten hintojen laskemiseen ja dataohjautuvaan markkinointiin. Koulutuspäivän aikana paneudutaan myös uudelleenmarkkinointiin eli sosiaalisen median tageihin ja pikseleihin.

4. Moduuli: to 12.3.2020 klo 10–18 (Helsinki)

  • Neljännessä moduulissa tutustutaan uuteen, kasvavaan sisältömuotoon: podcasteihin. Koulutuspäivän aikana käydään läpi podcastin mahdollisuudet, tuottaminen ja jakelu sosiaalisessa mediassa. Päivän kouluttajana toimii Jaksomedia (www.jaksomedia.fi).

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli) ja Helsinki

Kouluttajat

Kurssin kouluttajina toimivat sosiaalisen median asiantuntijat Sara Miesmaa ja Jenna Ojala. Sara ja Jenna tulevat Siliä Oy:stä, joka kouluttaa sosiaalisen median vuorovaikutustaitoja ja yhteisömanagerointia sekä tuottaa sosiaalisen median sisältöjä videon, kuvan, tekstin ja vaikuttajayhteistöiden keinoin. Siliä Oy on koordinoinut Otavan Opiston yhteisömanagerikursseja useita vuosia. Neljännessä moduulissa kouluttajana toimii Jaksomedia.

Hinta

Koulutuksen hinta on 340€/hlö (sis. koulutus ja) Huom! majoitus ja ruokailut erikseen.

Opiskelupaikka varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä joko välittömästi verkkopankissa tai laskulla; jäljelle jäävä maksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan ennen kurssin alkua.

Maksut voi maksaa myös koulutuksen ensimmäisen lähijakson aikana Otavan Opistolla käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä. Kysy lisätietoja: kurssit@otavanopisto.fi

Koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään 10 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö tai 2hh/25 €/yö, sis. aamiainen); tiedustele vapaita huoneita hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua kurssit@otavanopisto.fi

Erilaisia huonevaihtoehtoja on rajallinen määrä.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 24.9.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 24.9.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/koulutuksesta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta osallistumismaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan osallistumismaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Tagit: sosiaalinen media, yhteisomanageri, some, facebook, twitter, tili, instragram, postaus, tarina, paivitys

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su