Koulutuskalenteri

Soittotaidottomien aikuisten bändileiri 23.-24.9.2017 & 25.-26.11.2017 (Otava) Kurssi käynnissä!

Tee unelmastasi nyt totta - soittotaidottomien aikuisten bändileirillä voit tutustua haluamaasi instrumenttiin ja opetella sen soittamisen perusteita. Kokoa vaikkapa työ- tai harrastuskaverit yhteen ja pistäkää bändi pystyyn. Soittokavereita löytyy myös leiriltä. Aiempaa soittotaitoa ei edellytetä, mutta ei siitä ole haittaakaan.

Tee unelmastasi nyt totta - soittotaidottomien aikuisten bändileirillä voit tutustua haluamaasi instrumenttiin ja opetella sen soittamisen perusteita turvallisesti neljän seinän sisällä.

Leiri on tarkoitettu kaikille bändisoittamisesta kiinnostuneille ja sitä aloitteleville. Kokoa vaikka työtoverit tai harrastuskaverit yhteen ja pistä bändi pystyyn - mukava on sitten soitella yhdessä leirin jälkeenkin! Mutta soittokavereita kyllä löytyy leiriltä valmiiksi ilmankin.

Bändisoittimeen tutustumisen lisäksi bändileirin keskiössä on myös yhtyesoitto, jonka periaatteita leirillä opetellaan ja harjoitellaan yhdessä. Tavoitteena on opetella leirin aikana vähintään yksi kappale/bändi ja esittää se leirin päätöskonsertissa Otavan Opiston juhlasalissa. Aiempaa soittotaitoa ei edellytetä.

Leirin keskeisiä sisältöjä ovat mm.

  • äänentoiston ABC - kuinka kasaan laulukamat?
  • bändisoittimen perusteet (kitara, basso, rummut, kosketinsoittimet, laulu)
  • bändisoittamisen perusteet
  • esiintyminen
  • ABC omaan harjoitteluun

Myös muut kuin yllä mainitut bändisoittimet ovat tervetulleita leirille.

Leiriin sisältyy ennakkotehtävä, jonka materiaali lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssin alkua valmisteltaksi leirille. Kahden lähiopetusviikonlopun välissä leiriläiset harjoittelevat itsenäisesti annettujen harjoitteluohjeiden mukaisesti.

Aika

23.-24.9.2017 & 25.-26.11.2017

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA

Aikataulu

la 23.9. klo 9.00 – 16.00 ja  24.9. klo 9.00 – 15.00 

la 25.11. klo 9.00 – 16.00 ja  26.11. klo 9.00 – 15.00      

Leirin opettajat

Juho Puikkonen ja Jukka Tikkanen

Hinta

Viikonloppukurssin (kaksi viikonloppua) hinta on 180€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); kurssiosallistuminen vahvistetaan maksamalla ilmoittautumismaksu (50€/hlö) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun voi maksaa myös käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Epassilla (kulttuuri) tai Smartum-seteleillä/Saldolla (kulttuuri).

Kurssin toteutuminen edellyttää 12 sitovasti ilmoittautunutta leiriläistä.

Majoitus

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolta (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö, sis. aamupala).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen on päättynyt; seuraava kurssi keväällä 2018. Seuraathan koulutuskalenteriamme.

Peruutusehdot

Imoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 8.9.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: bändi, soittotaidoton, basso, rummut, kitara, rytmi, komppi, ilo, riemu, oppiminen, tyky, tyhy, hyvinvointi, harrastus, musiikki

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su