Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Let The Good Times Roll –rumpukesäleiri 2.-7.6.2019 (Otava)

Matkalippusi bluesin murheellisten tummien sävyjen kautta svengaavaan kesäiseen jazziin - pääteasemalla kiihkeät ja kuumat lattarirytmit.

Otavan Opiston rumpukesäleirillä siirrymme bluesin murheellisten tummien sävyjen kautta svengaavaan kesäiseen jazziin ja päädymme lopulta kuumien ja kiihkeiden lattarirytmien valtaan – rohkeaa musiikillista ilotulitusta siis koko viikko!

Leirillä tutkimme yhdessä bluesin syvintä olemusta ja sen vahvoja New Orleans –vaikutteita. Jazzin monimuotoiset melodiset rytmimahdollisuudet antavat uutta puhtia tuttuun soittoon ja lattareista kuten esim. calypso, mozambique, samba tai songo punomme hauskoja rytmikudoksia, jotka saavat rumpalin kuulostamaan monelta soittajalta yhtä aikaa.

Muistamme myös sen, että ilman A: ta ei ole B:tä. Jokaisen rumpalin oma käsiala muodostuu yksinkertaisten asioiden suorittamisesta. Olemme niissä jokainen omanlaisemme. 8-osa komppi, 16 osakomppi ja Shuffle. Niillä me potut ostamme. Kurssin aikana on mahdollisuus saada myös yksityistunteja käytettävissä olevan ajan puitteissa. Niistä sovimme leirin aikana erikseen.

Leirillä käydään myös erilaisten komppien lisäksi läpi monipuolisesti rummunsoiton perustekniikoita pop&rock -genressä, erilaisia soundeja, taimausta ja rumpujen viritystä sekä tutustutaan studiorumpalin työkenttään.

Leiri on suunnattu aikuisille, jotka haluavat oppia jotain uutta rummunsoitosta tai vain vahvistaa jo osaamistaan. Tällä "Boot Campilla" saa soittaa - sillä illat on varattu treenaamiseen...  Päivän päätteeksi kokoonnutaan vielä saunomaan ja fiilistelemään yhdessä päivän tunnelmat yhteen.

Leiri sisältää myös kurssin sisältöön johdattelevan ennakkotehtävän, joka lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

2.-7.6.2019

Kurssi alkaa sunnuntaina 2.6.klo 16.00 ja päättyy perjantaina 7.6. klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat Miri Miettinen, Okko Laru, Thomas Törnroos.

Hinta

Kurssin hinta on 365€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 2.6. ei ole ateriapalveluja, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse. Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum-kulttuuriseteleillä tai ePassilla (kulttuuri).

Majoitus

100€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
175€/1hh solu (5 yötä, sis. aamiainen)
225€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.5.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 10.5.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: rummut, komppi, jazz, lattari, blues, pop, rock, taimaus, tekniikka, rytmi, new orleans

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su