Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Ilta- ja yövalokuvaus, tähtitaivaan ilmiöt, revontulet 11.-13.1.2019 (Otava)

Yövalokuvaus on kaiken vaivan arvoista  - ikuista talvinen yömaisema mieleesi ja muistikortille.

Yökuvaus lumoaa ja haastaa kuvaajan vuodesta toiseen, mutta aloittelevakin harrastaja pystyy ikuistamaan yöllisen tunnelman, kun vain ensin perehtyy muutamiin tärkeisiin kamerateknisiin säätövinkkeihin.

Digijärkkäri toimii mainiosti myös illan ja yön tunnelmissa. Aihepiireinä voivat olla revontulet, kaupunki-, maalaisympäristö tai luonto kaukana keinovalaistuksesta. Valonlähteenä voi olla kuu tai aiheena linnunrata.

Kurssilla opettelemme, kuinka eri aiheita kuvataan hämärässä ja yöllä kun valoa on vähän. Pohjois-Suomen ja Etelä-Suomen yöt eroavat toisistaan, kuten myös talvi- ja kesäyöt. Kurssilla käymme läpi myös yökuvauksessa tarvittavaa kamerakalustoa.

Aika

11.-13.1.2019

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

perjantai 11.1.2019 klo 17.00 – 21.00
lauantai 12.1.2019 klo 9.00 – 16.00 - päättyy kunkin oman kuvausaikataulun mukaan
sunnuntai 13.1.2019 klo 9.00 – 14.00

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimii ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen, Suomen Luontokuvausinstituutti

Hinta

Kurssin hinta on 185€/hlö (sis. opetus ja kurssiohjelman mukaiset ruokailut).  Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (50€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssi voi myös maksaa pankki- tai luottokortilla, ePassilla tai Smartum-seteleillä/Saldolla.

Mitä mukaan kurssille

Tarvitset kurssille oman kameravälineistön, jalustan (jos omistat sellaisen) ja talviseen öiseen luontoon sopivan lämpimän ja säänmukaisen retkivaatetuksen sekä kahvi ja/tai ruokatermoksen.

Suosittelemme, että otat mukaan kurssille oman kannettavan tietokoneesi, jossa on ennen kurssia asennettuna valmiiksi ”Lightroom Classic CC tai 6” –ohjelma. ”Lightroom” –kokeiluversion (30 päivää) voit ladata Adoben sivulta, jos sitä ei ole aiemmin ollut koneella.

Voit myös varata Otavan Opiston tietokoneen ja ohjelman käyttöösi kurssin ajaksi.

Majoittuminen

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/20€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voit tehdä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi , p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 31.12.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan jälkeen 31.12.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: valokuvaus, luonto, talvi, yö, ilta, kamera, lightroom, hämärä

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su