Koulutuskalenteri

Art of Hosting - Rakenna siltoja dialogilla 13.-15.6.2018 (Otava)

Sukella osallistavan johtamisen mielenkiintoiseen maailmaan ja verkostoidu!
  • Miten luomme elävää vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken?
  • Kuinka ratkaisemme kipeitä yhteiskunnallisia ongelmia yhdessä?

Tarve rakentavalle vuorovaikutukselle on entistä suurempi kun ratkaisemme aikamme suuria kysymyksiä ilmastonmuutoksesta työn murrokseen ja pakolaiskriisiin. Suomessa ja eri puolilla maailmaa on kehitetty toimintatapoja rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun käymiseksi.

Entä jos tapaisimme yhdessä; kuntien ja valtion viranomaiset, järjestöt, verkostot ja yritykset, jotta voisimme nousta seuraavalle tasolle rakentavan
keskustelun levittämisessä? Miten minun ja muiden pitää muuttua, jotta voimme
ratkaista yhdessä kipeitä yhteiskunnallisia ongelmia? Entä miten voimme ottaa
median mukaan rakentamaan siltoja?

Art of Hosting on osallistavan johtamisen filosofia ja menetelmäpakki. Se on samalla voimakas kokonaisvaltainen tilaisuus, jossa osallistujat luovat yhdessä ohjelman ja
rakenteet.

Art of Hosting -koulutuksessa kokoonnutaan osallistavien johtamismenetelmien äärelle Otavan Opistolla nyt jo viidettä kertaa.

Tule mukaan oppimaan yhdessä – saat uusia ajatuksia, verkostoja ja käytännön työkaluja siltoja rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun johtamiseen!

Miksi Art of Hosting -koulutusta tarvitaan juuri nyt?

Ylhäältä alaspäin tapahtuva autoritäärinen hallinto on väistymässä uudenlaisten johtamisstrategioiden tieltä. Nykyaikaisissa itseohjautuvissa verkostoissa yhteisön jokainen jäsen on samanaikaisesti vastuussa sekä itsensä että muiden johtamisesta. Näin luodaan alhaalta ylöspäin kyvykkyyttä rakentavan keskustelun systemaattiseen
leviämiseen eri puolilla yhteiskuntaa. Samalla kytkeydytään kansainväliseen Art
of Hosting -verkostoon.

Tekemisen merkityksellisyys, hyvä vuorovaikutus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ovat entistä tavoitelluimpia arvoja yhteisöjen sisällä. Monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi on vastattava nykyaikaisilla osallistavan johtamisen menetelmillä ja konkreettisilla työkaluilla.

Millainen Art of Hosting -koulutus on?

Koulutus on hyvin käytännönläheinen. Kaikki osallistujat tuottavat omakohtaista sisältöä koulutukseen, ja jokainen pääsee harjoittelemaan osallistavan johtamisen
taitoja ja menetelmiä käytännössä. Tunnelma on välitön ja avoin. Tule mukaan
avoimella mielellä, villasukilla ja hyvällä muistikirjalla varustautuneena!

Kenelle Art of Hosting – koulutus soveltuu?

Tämänkertainen Art of Hosting -koulutus on suunnattu palvelemaan erityisesti julkisen sektorin organisaatioiden, järjestöjen, tutkijoiden, fasilitaattoreiden ja
yhteiskunnallisten muutosagenttien tarpeita.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi koulutukseen kaikki, jotka haluavat
sukeltaa mielenkiintoiseen osallistavan johtamisen maailmaan.

Ajankohta

13.-15.6.2018

Aikataulu

keskiviikko 13.6. klo 11.00 (lounas) – perjantai 15.6. klo 14.00

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kouluttajat

Lari Karreinen, @larikarreinen, www.karreinen.org

Maija Kotamäki, @MaijaKotamäki, www.mukamas.fi

Vilma Mutka, @VilmaMutka, www.mukamas.fi

Taneli Heikka, Taneli Heikka Consulting

Kirsi Joenpolvi, Synchros design

Jonna Kangasoja, Akordi oy

Maria Joutsenvirta

Hinta

Osallistumishinta 530€/hlö (alv 0%) sisältää kolmen päivän koulutuksen ja materiaalin lisäksi majoituksen Otavan Opistolla (2 yötä, 2hh) ja ruokailut. 1 hengen huoneessa hinta on 560€/hlö (alv 0%; 1 hengen huoneita on rajoitetusti). Solumajoitus, jossa solussa kaksi 1 hengen huonetta yhteisellä sisäänkäynnillä 545€/hlö (alv 0%). Koulutukseen osallistuminen ja ruokailut ilman majoitusta 480€/hlö (alv 0%).

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Ruokailut

Osallistumismaksu sisältää täysihoidon (ke: lounas & päivällinen, to: aamiainen, lounas, päivällinen, pe: aamiainen, lounas; kahvitaukoja). Ateriat tarjoillaan Otavan Opiston ruokalassa ja torstai-illan illallinen nautitaan Kyyhkylän kartanossa Saimaan rannalla. Otavan Opiston läheisyydessä palvelevat K-kauppa ja Sale, joista voi halutessaan ostaa omia eväitä.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen osallistuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös valita laskutusvaihtoehdon, jolloin varausmaksu laskutetaan loppulaskun yhteydessä.

Maksut voi maksaa myös koulutuksen aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä.

Lisätietoja

Koulutuksen järjestelyistä: kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565.

Koulutuksen sisällöstä: Lari Karreinen, lari@karreinen.org tai Vilma Mutka, vilma.mutka@mukamas.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 14.5.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 14.5.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: art of hosting, osallistava, johtaminen, world cafe, kriisi, yhteiskunta, dialogi, kritiikki, konsensus

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su