Koulutuskalenteri

α-con - pöytäroolipelien lähteillä 16.-18.2.2018 (Otava)

α-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni ja uusien keksintöjen paras koetinkivi.

α-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni ja uusien keksintöjen paras koetinkivi.  Tapahtuma on suunnattu kaikille roolipelaajille, jotka haluavat syventää omaa harrastustaan ja panoksellaan myötävaikuttaa roolipeliskenen vahvistumiseen ja monimuotoisuuteen tulevaisuudessa.

Viikonloppu tarjoaa siten kaikille pöytäroolipeliharrastajille loistavan tilaisuuden kehittää itseään, jakaa ideoita ja tutustua muihin skeneaktiiveihin. α-conin työpajoissa suoritetaan pelinjohtajien vuosihuolto ja päivitys sekä pohditaan pelinjohtamisen sietämätöntä keveyttä.  Roolipeliteoreetikot pääsevät hiomaan ideoitaan naamakkain, pelintekijät vaihtamaan parhaita vinkkejään ja skeneaktiivit tapaamaan toisiaan vertaistuen merkeissä.

Lajissaan toisen α-conin teemana on “Skene 2020” eli roolipelaamisen tulevaisuus. Työpajamuotoisissa ohjelmissa pohditaan, miltä pelityylien, pelien ja pelaajien tulevaisuus näyttää. Kuka on tulevaisuuden roolipelaaja ja missä, miten ja kenen kanssa hän pelaa?

Kurssi sisältää yhden etäopiskelupäivän verran ennakkotehtäviä. Ilmoittautuneille lähetetään tehtäväpaketti, joka sisältää ohjelmanpitäjien valitsemia työpajojen aiheisiin liittyviä tekstejä luettaviksi ennakkoon, sekä kyselyn roolipeliskenen tilasta omassa skenekuplassasi.

Tapahtuman järjestää Suomen roolipeliseura ry yhteistyössä Otavan Opiston kanssa. Pääjärjestäjinä toimivat Arttu Hanska ja Nuppu Soanjärvi, jotka saa kiinni sähköpostitse osoitteesta acon2018@suomenroolipeliseura.fi.

Tapahtuman nettisivu: www.suomenroolipeliseura.fi/a-con

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/276839709501292/

Aika

Kurssi alkaa perjantaina 16.2.2018 klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 18.2.2018 noin klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA (Mikkeli)

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa tai niiden välittömässä läheisyydessä 2-3 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva brunssi sekä kahvia/teetä kurssitilan viereisessä salissa; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Lippu 1: 55€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)

Lippu 2: 45€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)

Lippu 3: 40/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Mikäli haluat maksaa kurssimaksun laskulla, Smartum-kulttuuriseteleillä tai ePassilla (kulttuuri), otathan yhteyttä Heli Auviseen, p. 044 794 3565.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.1.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Huom! Vain yksi ilmoittautuminen/lippu/osallistuja. Ylläpito poistaa mahdolliset päällekkäiset varaukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kurssimaksun ja valitun majoituksen. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: roolipeli, alfacon, skene, aktiivi, pöytä, mielikuvitus, fantasia, historia, rooli, tapahtuma, maailma, teatteri, hahmo

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su